Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(569 niezalogowanych)
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
już pytałeś .....masz krótką pamięć
zgadza się pytalem ,ale nie moglem znaleść tego posta , wiec korzystając z obecnosci tematu pomownie na forum zadałem pytanie ponownie i dzieki za odpowiedz ...........
wybacz ,ale forum to nie całe moje zycie ,wpadam tu czasami by sie zrelaksować ,czasem zabawić,nieraz pośmiać ,nieraz mozna sie czegoś dowiedzieć pozytecznego .....
ale istnieje też zycie poza forum ...........
dla mnie obecność na forum to przyjemne z pozytecznym ........
a skoro tak bardzo ci przeszkadza ze ponowiłem pytanie to sory juz nie zapytam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
krzysztof1970krk napisał:
ja mam pytanko da Wasz szlachta
czy to prawda ??jeśli sie zdeklaruje ze nie bede w Norwegi dłuzej niż dwa lata to zwrócą cały podatek zapłacony ???

tak to prawda, jeszcze dadzą krzyż na drogę i dołożą kobietę. dmuchaną

to pytanie bylo do szlachty ,ty jesteś jedynie IDIOTĄ nadwornym , idiotą nie błaznem bo Błazen musi być inteligentny............
jednego niemogę pojąć jak to jest ,że gdziekolwiek wsadzisz swoj dziob zostawiasz Gówno i smród??? czy ty srasz ryjem ??? czy jadasz odchody <np.te z trawników>????
tak zes sie nazar, ze gdzie otworzysz paszcze tam łajno wypływa ??????????
ps
a co do tematu kobiety ,gdybyś miał wiecej rozumu niż te bakterie o ktore się tak martwisz ,to miedzy słowami wyczytałbyś ze to czysta prowokacja
ale trzeba wiedzieć ,mieć smak i wyczucie gdzie mozna się pośmiać i zabawić ,a gdzie nalezy zamilczeć i zadumać chwile ...........
tobie jako idiocie zaduma nie grozi ..........

Przepraszam uczestników tematu za moje zachowanie i post nie na temat ,ale zostalem lekko poruszony wypowiedzią w/w
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak

Przepraszam uczestników tematu za moje zachowanie i post nie na temat ,ale zostalem lekko poruszony wypowiedzią w/w

krzysiu może lepiej zrób 3 głębokie oddechy, spluń po dwakroć przez lewe ramię i zrób sobie naparu z melisy. jeśli nie masz to napij się waleriany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Andre ved mark napisał:
już pytałeś .....masz krótką pamięć
zgadza się pytalem ,ale nie moglem znaleść tego posta , wiec korzystając z obecnosci tematu pomownie na forum zadałem pytanie ponownie i dzieki za odpowiedz ...........
wybacz ,ale forum to nie całe moje zycie ,wpadam tu czasami by sie zrelaksować ,czasem zabawić,nieraz pośmiać ,nieraz mozna sie czegoś dowiedzieć pozytecznego .....
ale istnieje też zycie poza forum ...........
dla mnie obecność na forum to przyjemne z pozytecznym ........
a skoro tak bardzo ci przeszkadza ze ponowiłem pytanie to sory juz nie zapytam

to pewnie nie było dla ciebie ważne skoro zapomniałeś
przypomnę ci .............ktoś ci bajek naopowiadał z tym zwrotem całości za dwa lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
jasta102 napisał:

krzysiu może lepiej zrób 3 głębokie oddechy, spluń po dwakroć przez lewe ramię i zrób sobie naparu z melisy. jeśli nie masz to napij się waleriany

Jasta....to jest rozliczenie roczne.....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok